Donderdag, Oktober 18, 2018
Office365

Computer Service Maastricht - Office365

Voor zakelijke en/of de veel eisende gebruiker was er vroeger BPOS van Microsoft. Tegenwoordig heet dit geweldige product Office365. Computer Service Maastricht is Microsoft Partner en wij kunnen u helpen met het aanvragen, overzetten en inrichten van Office365 op uw computer. Wij raden zakeijke gebruikers aan om over te stappen op Office365. Waarom? Nou gewoon omdat uw documenten en e-mail veilig in de cloud van Microsoft worden opgeslagen. Iedereen weet dat backups maken belangrijk is maar in de praktijk komt daar maar weinig van terecht en een eigen server is duur.

Met Office365 heeft u een backup als uw computer crasht of gestolen wordt. Via een webbrowser kunt u snel via een andere computer of tablet inloggen in de portal van https://login.microsoftonline.com/nl

Op uw computer bewaard u uw documenten in de OneDrive voor bedrijven. Deze applicatie zorgt ervoor dat uw wijzigingen via Internet gescynchroniseerd worden naar de cloud. Uw e-mail is toegangkelijk via Outlook of via Outlook Web Access (OWA) in de portal. U kunt ook uw smartphone en/of tablet verbinden met Office365. Uw mail, contacten en agenda worden direct gesynchroniseerd.

Wat kost Office365?
Office365 is een product in abbonementsvorm van Microsoft. Er bestaan verschillende abbonementen. U kunt bv. alleen de diensten afnemen met Office365 Business Essentiels maar u kunt ook kiezen om de nieuwste MsOffice toepassingen te huren. Een Office Pakket kopen met Outlook, Word, Excel kost al snel 200 Excl. BTW per computer terwijl huren iets van 5 euro extra kost per maand en u kunt de Office Software op 5 Computers installeren. Voor kleine ondernemingen tot 5 computers is dit ideaal. U kiest voor u zelf één Business Premium Licentie en voor uw andere werknemers Business Essentials. Daarmee kunt 5 computers voorzien van de nieuwste Office software en al uw belangrijke data staan veilige in de Cloud.

Office365

Meer informatie over Office365?
Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Elke situatie is anders en wij staan u graag te woord om u te helpen om een keuze te maken.
Tevens kunnen wij een schatting maken voor de migratie / installatiekosten. Wij helpen u graag alle bestaande mail, contacten en documenten over te zetten op Office365.
Ook kunt u bij ons een hulp op Afstand Contract afsluiten zodat u op ons kunt terugvallen indien u vragen of problemen heeft. Wij helpen u dan via een Hulp op Afstand Sessie.

  ,,Office365"